С пета поредна победа завършва годината созополският боксьор Петър Драганов, съобщиха от местната админитрация. От два месеца той тренира с пълна сила с Крум Петров в академията на Антон Петров и успя да покаже своите забележителни умения в последния мач, който се проведе през уикенда в София.

С технически нокаут е шестия рунд той победи своя съперник Никола Стоянов, с което завоюва пета поредна победа на професионалния ринг.

"Годината беше изключително успешна за мен. 5 професионални мача, 5 победи, 4 от които с нокаут", коментира Драганов. "Искам да благодаря на моя треньор Крум Петров и целия състав на академията "Антон Петров", където вече тренирам. Искам също така да благодаря на всички жители на гр. Созопол . Подкрепата която получавам от тях е феноменална! Най-вече искам да благодаря на кмета на Созопол Тихомир Янакиев - човекът, който ми помага безусловно през последните години на моята кариера! Надявам се догодина да продължавам да радвам съжителите ми с още много победи", допълва той.