"Арт Театър", ПК "Ажур Пико" и Културна организация "Арт ателие" представят "С гръб към залеза".  Това е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои - професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга- бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания.

Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна. Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Текст – Яна Борисова, Режисьор – Димитър Коцев – Шошо, музика – Милен Кукошаров, сценография – Елис Вели, продуцент - Арт Театър. С участието на: Юлиан Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 20 април от 19 ч. в зала "Тончо Русев" на културен дом НХК. Билети се продават на касата на НХК. За информация и резервация тел.0894898098-Маруся Русева-организатор.