Кметството в рудоземското село Чепинци обяви край на първата си кампания, който бе обявена дни преди Нова година  и бе за обновяване на кметството. Кампанията завърши с пълен успех - сменени са не само визията, но изцяло е сменено и оборудването в кметството.

Генералната цел, разбира се остава, в партньорство с Община Рудозем да се намери терен за проектиране и изграждане на сграда за кметство.

Сполучливото завършване на кампанията щеше да е невъзможно без участието на всички дарители на средства и всички включили се с доброволен и безвъзмезден труд, посочват от кметството.

Бридж турнир "Фидан Боев", а събраните средства са в размер на 2690 лв. и размера на всяко дарение, както и отчета за разходваните средства се пази в кметството и са на разположение на всеки, който желае да направи справка. Семир Илязов и Фаик Сабрински подновиха осветлението, Антоанета Стоянова подсигури мебелировката в приемната, Хайри Лошев поднови компютъра, а дарител пожелал анонимност дари бюро.

Разходвани са общо 2200 лв., като разликата от 490 лв. остава за старт на следващата кампания, която ще обявим и предприемем  съвсем скоро.

От кметството в Чепинци благодарят и на всички, които са взели участие и са жертвали почивните си дни около новогодишните празници с изнурителен труд в продължение на цяла седмица.  

"Възхитително е, че хората от Чепинци доказват за пореден път, че заедно можем да докараме всяко начинание до добър край и доброволческите кампании са винаги посрещнати с широко отворени ръце и нашето общество взема участие в тях със завиден ентусиазъм“, посочват още от родопското село.