С благотворителност изпращат 2022 година служителите на ОДМВР – Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. Благотворителният базар бе организиран в ОДМВР, а сувенирите, сладкарските изделия и питките бяха направени от екипа на ЦДГ "Слънце“, децата и техните родители.

Само за ден служителите, работещи в Кюстендилска област, и служители на РДПБЗН събраха сумата 1800 лева, която ще бъде внесена по сметката за подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР по време на изпълнение на служебните им задължения.

Преди седмица служители на РДГП- Кюстендил, събраха 1400 лева за каузата. Сувенирите и за тях бяха изработени от ЦДГ "Слънце“

Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Георги Ванев благодари на колегите си за съпричастността им към каузата, изпрати и благодарствено писмо до директорката на ЦДГ "Слънце“ Маргарита Цекина, в което се казва:

 Уважаема госпожо Цекина,

  Искрено Ви благодаря за съпричастността,  за отдадеността и ангажираността, за красивите коледно- новогодишни сувенири и вкусните и уникални сладкарски произведения, направени от екипа ви, децата и техните родители, които  предложихте за благотворителния базар. Събраните средства внесохме по набирателната сметка за подпомагане на децата на загинали служители на МВР по време на служба.

Благодаря за добротворството Ви и умението да правите  добро, да правите добри   децата, а те да имат нужда да правят добро!   

Бъдете здрави, посрещнете по- добра Нова година и добрите ви дела да пребъдат!