Благотворителен концерт в подкрепа на Йовчо Милев ще се състои на 5 февруари (неделя) от 18.30 часа в залата на Културен център "Стара Загора“, предаде репортер на Агенция "Фокус". Събитието цели подпомагане на семейството при събирането на непосилната за тях сума от 200 хил. лева, за да оцелее 43-годишният старозагорец. Мъжът се нуждае от две операции, като една от тях е за трансплантация на черен дроб.

На сцената, обединени от мотото "За да продължи животът на Йовчо“, ще се качат Гайдарски състав "Орфей“, талантливите деца от Вокална студия "Розов свят“ и Гергана Тодорова, Детска танцова школа "DS Caribe и други. Каузата подкрепят и спортистите от Боен клуб "Атила“, които подготвят специални демонстрации.

Входът за събитието ще бъде с билети, както и с покани. На място ще бъдат поставени и дарителски кутии. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров, Обществения дарителски фонд, неправителствени организации и десетки съпричастни с борбата за живот на Йовчо старозагорци.

Сметката за набиране на средства в подкрепа на Йовчо е на Обществен дарителски фонд – Стара Загора:

BG07FINV915010E0352503

FINVBGSF

Основание: Дарение за Йовчо Станчев Милев

Рени АТАНСОВА