Атракционите от Русенската тарла, наречена още Пролетен панаир, вече се разполагат в Парка на младежта в очакване на старта на 18 април. Панаирът ще бъде съчетание между бирен фест и атракционен парк с широка гама от люлки и атракциони.

Хита на люлките тази година се казва "EXTREME NUMBER ONE“ и е за първи път в България през тази година. Ще се радваме още и на "Виенското колело“, "Екстремна пейка“, "Брейк денс“, "Паратропер“, "Блъскащи колички“, "Балерината“, на къде и без електронни игри, симулатори, 6D кино, виртуална реалност.

За най-малките посетители, на разположение ще бъдат влакчета, батути, лебеди и други интересни въртележки. 

"Атракционите, които предлагат нашите търговци са подходящи за всички възрастови групи, като някой от тях спокойно можем да наречем "семейни люлки“", казват отгранизаторите.  

На разоположение на русенци ще работят 11  ресторанта, обособени около голяма шатра (500кв.м.), която се намира точно пред сцената и множество обекти предлагащи сладки изкушения – понички, гофрети, захарен памук, бонбони и други. 

На сцената този сезон за Вас сме поканили едни от най-предпочитаните български изпълнители - Дара, 100 кила, Торино и Пашата и други.