Кметът на “Връбница" Румен Костадинов информира живеещите в района, че през изминалата седмица е провел продуктивен разговор с фирмите, отговорни за поддръжката на пътищата. 

"С финансовата подкрепа на Столична община, започна ремонт на част от улиците в "Обеля", следват "Връбница" и "Модерно предградие". С приоритет стартирахме улиците, които обслужват най-голям брой живущи и са обект на множество жалби от граждани на района", заяви кметът на столичния район в личния си профил във Facebook, видя "Фокус".

От думите му става ясно, че Столичният инспекторат вече успешно е почистил няколко незаконни сметища на територията на квартал "Модерно предградие". 

"Със съдействието на нашите жители, успяхме да подобрим обстановката за живущите в квартала. След получен сигнал от жител и последваща проверка, установихме незаконно струпване на строителни материали в частен имот. Общината и в момента извършва проверки и налага санкции на нарушителите.

Подчертавам важността на Вашите сигнали от всякакъв характер. Те са отличен начин да забележим проблемите и да работим за тяхното бързо решаване. Благодаря ви за активното участие и съдействие за подобряване на нашия общ живот", добави Румен Костадинов.