Кметът на столичния район "Слатина" Георги Илиев покани гражданите на няколко събития, предава Sofia24.bg. Припомняме, че районният кмет е във ВМА, където продължава лечението си, след като преди дни стана ясно, че има тумор в мозъка.

Ето какво съобщи Георги Илиев в личния си профил във Facebook: "Докато продължавам процедурите, искам да ви поканя на няколко събития. Освен, че тази година решихме да разширим празненствата по случай Свети Дух, с провеждането на Слатин фест - 21-24.06.2024 (от този петък до следващия понеделник включително) в парк "Слатинска река", не сме пренебрегнали и повелята на традицията за празника на района ни.

На 24 юни, от 10:30 часа, може да заповядате в двора на църквата "Света Троица“ (срещу бившата зала "Фестивална“), където ще бъде раздаден курбан за здраве.

Малко след това ще Ви очакваме и в парк "Слатинска река“, където да прекараме заедно и последния ден от фестивала. А вечерта, от 21:00 часа, ще имаме удоволствието да посрещнем на сцената любимата на мнозина българска рок-група "Тангра".