Повече от двеста мотори потеглиха на тазгодишното издание "Нощно каране" на бул. "Асеноградско шосе"  до Колодрума. Събитието се провежда за четвърти път, а очевидци споделят, че гледката на толкова много рокери на едно място наистина е впечатляваща, предаде кореспондентът на агенция "Фокус".

Керванатъ ще премине през бул. "Асеновградско шосе“, бул. Освобождение“, бул. "Цариградско шосе“, бул. "Шести септември“, моста на Адата, бул. "Северен“, ул. "Брезовско шосе“, бул. "Цар Борис III Обединител“, бул. "Христо Ботев“, бул. "Шести септември“, бул. "Копривщица-запад“, бул. "Марица-юг“ – до стадион "Пловдив“ , където се очаква до 23:00 часа да се съберат всички участници в "Нощно каране“.

Организаторите споделят и причината за събитието: Нека напомним на обществото, че ни има, че сме много, че сме задружни и сплотени! Да ги подканим за повече толерантност и по-малко омраза към нас, защото преди всичко Ние сме хора!

Приканваме всички, които ще се включат в мероприятията, да спазват Закона за движение по пътищата и обществения ред, също така да се въздържат от палене на гуми на паркинга на зала “Колодрум", всички желаещи и мераклии ще имат възможност след стънт шоуто на Гребната база!