След основен ремонт бе открита напълно реновираната спортна площадка в двора на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" в град Неделино. Това съобщи кметът Боян Кехайов, видя "Фокус“. Същата е изградена през 2011 година, и тъй като няколко години беше единствената спортна площадка в Община Неделино, бе силно амортизирана.

Чрез спечеления проект на общината пред Министерството на образованието и науката спортното съоръжение вече е напълно обновено-подменена е изкуствената настилка, предпазната мрежа, ремонтирана е и зоната за публика.

Игрището вече е мултифункционално с възможности за практикуване на следните видове спорт: футбол, волейбол, тенис на корт.

По този начин отговорихме на молбата на нашите малки съграждани най-накрая в Неделино да има и игрище за тенис на корт, поясни Кехайов.

Той предостави на училищното ръководство волейболни и футболни топки, ракети и топки за тенис, както и мрежи за тенис и волейбол.

Кметът на Неделино благодари на треньора  Светлозар Личев за организирания спортен празник, на учениците, които се включиха в него, както и на фирмата изпълнител- " Юг строй" гр. Златоград за предоставената торта за участниците и за бързата и качествена работа по време на реализацията на ремонтните дейности!