На 17.02 (събота) при добри метеорологични условия ще продължат започнатите ремонтни дейности на Трети път в отсечката от р-т "Орехите" до спортна зала "Добротица".

Община Добрич напомня, че от 19 до 23 февруари 2024 г. ще се извършват строително монтажни дейности по ул. “Ген. Колев“ – в участъка от бул. “Трети март“ до ул. “Захари Стоянов“ ще се изпълняват строително-ремонтни дейности по реконструкцията на уличен водопровод. За улеснение на живущите и работещите в дадения участък бъде въведена временна организация безопасност на движението, като строителните дейности ще се изпълняват на 2 етапа. Участъците по Етап 1 и Етап 2 ще са затворени за движение на МПС от 8:00 – 17:00 часа.

От 19.02.2024 г. започва и изграждането на битова канализация по ул. "Хемус", във връзка с което ще бъде въведена временна организация на движението в участъка от бул. "Добруджа" до ул. "Стилиян Чилингиров“.

Ремонтните дейности налагат и промяна в маршрутите на автобусни линии с № 10 и 10А, които след спирка Център кв. Рилци ще продължат своето движение обратно по ул. "Княз Александър Батенберг“, ул. "Маяк и ще спрат на спирка "Читалище“ по бул. "Добруджа“.

Посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност, за които гражданите ще бъдат своевременно уведомени.