От район "Триадица" се похвалиха на страницата си във Facebook, че вече е сменен таванът и осветлението в подлеза на бул .“България“ и бул. “Гоце Делчев“ в частта, която не бе засегната от пожара. Възстановен бе таванът в подлеза на бул.“България“ и бул.“Тодор Каблешков“ откъм магазин BILLA, който беше разрушен. Възстановено бе и осветлението в подлеза на булевардите “Витоша" и “Пенчо Славейков", откъм сграда Милениум. Продължават ремонтите по ул.“Шандор Петьофи “ и по ул.“Димитър Манов“ , където бе подменено и функционира ново улично осветление.

Районният кмет Димитър Божилов и неговият заместник по строителството инж. Христо Вълчанов се срещнаха с проектантите на улиците "Иван Кирков“ и "Нишава“, както и с надзорниците на ул.“Славовица“. Проектирането на "Иван Кирков“ и "Нишава“ е в идейна фаза, а за ул.“Славовица“ по готовата проектна документация се прави съгласуване с комуналните дружества и предстои издаване на разрешение за строеж.

Излята бе последната плоча на основната сграда на новоизграждащата детска градина в кв. “Стрелбище“. Ходът на строителните работи провери зам.-кметът инж. Христо Вълчанов. Новата детска градина е предвидена за 8 групи – 4 градински и 4 яслени. В нея ще има физкултурно-музикален салон и басейн. На двора са предвидени детски площадки, а до обекта ще се реализират две нови публично-достъпни спортни игрища. Очаква се до Великден обектът да бъде на фаза груб строеж.