The Comedy Club Podcast ще бъде на живо в Стара Загора, в рамките на първото издание на Фестивал на комедията, което ще се състои на 11 август, съобщиха организаторите.

"Всички фенове ще имат уникална възможност да присъстват на истинско живо предаване с любимите си герои. С много хумор и без цензура“, казват от екипа на Подкаста. Иван Кирков и Комедиантите ще очакват своите почитатели от 17.15 часа в Културен център "Стара Загора“. Местата са с предварителна резервация и вход от 5 лева.

Comedy Club Podcast е един от първите изцяло български подкасти, който стартира през 2016 г. Водещият Иван Кирков и колегите му разговарят на всякакви теми без ограничения. Към днешна дата последователите му в онлайн пространството са 50 хиляди. Чести гости са различни известни личности – популярни музиканти, спортисти, ютубъри, актьори, дори и олимпийски медалист. Комеди Клуб Подкаст е и първото предаване в интерет, което кани политици като гости в неформална среда.

Първият Comedy Festival в Стара Загора се реализира с подкрепата на Община Стара Загора и амбицията е да стане ежегоден. Под липите ще започне официално и фестивалното турне на Comedy Club. Фестивалът на Комедията стартира през 2014 г. в София, когато продуцентът Иван Кирков решава да покаже на българската публика за първи път най-добрите стендъп комедианти от България, Балканите и Европа на една сцена.