Продължават дейностите по основния ремонт на ул. "Райко Цончев“ в Добрич и през почивните дни, съобщават от общината, предаде кореспондентът на Радио "Фокус" – Варна. В понеделник остават затворени за движение на моторни превозни средства поради извършване на строителни дейности ул. "Ясна поляна“ в участъка от ул. "Димитър Ковачев“ до бл. 53, където ще се полага първи пласт асфалт, ул. "Цар Освободител“ в участъка от ул. "Орфей“ до ул. "Ружа“, ул. "Райко Цончев“, където се извършва цялостен основен ремонт, и ул. "Иван Вазов“ в участъка от ул. "Любен Каравелов“ до ул. "Сан Стефано“, където се изграждат тротоари.

От началото на седмицата започва и технологично фрезоване по ул. "Емона“. Община град Добрич апелира водачите на МПС да не паркират по уличните платна от 8:00 до 17:00 ч., за да не възпрепятстват ремонтните дейности.

"Апелираме към собствениците на автомобили, живеещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта“, посочват от общината.



Жулиета НИКОЛОВА