За броени дни, завършиха пилотните ремонтни дейности по изграждане на нови тротоари и цялостното преасфалтиране на столичната улица "Латинка" от бул."Цариградско шосе" до ул."А.П.Чехов" в ж.к."Изток". Това съобщи кметът на район "Изгрев" Делян Георгиев в личния си профил във Facebook, предава "Фокус".



"За пръв път от много години, уличното платно се преасфалтира цялостно в голям участък, без да се извършва така познатото ни “кърпене" на дупки. Надявам се, тази добра практика да продължи и с останалите вътрешноквартални улици, за което разчитаме на финансиране от страна на Столична община.

Район “Изгрев" видимо продължава да се променя към по-добро и то с ускорени темпове.

Администрацията ни, продължава с подготовката за реализиране на още много благоустройствени дейности в кварталите, заложени в четиригодишния районен план. Имаме още много работа, защото град не се гради за ден, а един занемарен с десетилетия район, няма как да осъмне изцяло реновиран, като с магическа пръчка. Въпреки всичко, като кмет на “Изгрев", съм абсолютно уверен, че заедно ще успеем да постигнем още много за кварталите си, в предстоящите години от новия мандат. Доказахме, че можем!", каза още Делян Георгиев.