При голям интерес премина събитието "Подобри своя бизнес още днес“, част от Националното бизнес турне, организирано от Acton COACH и списание "Български предприемач“, което се осъществи с подкрепата на Община Бургас в Културен център "Морско казино“.

В интересната обучителна сесия се включиха над 70 участници – основни представители на малки и средни предприятия. Събитието откри заместник-кметът по финанси и бюджет на Община Бургас Красимир Стойчев, който изказа своите специални благодарности към организаторите и поздрави всички участници.

Обучителната сесия бе модерирана от Бойко Проданов и Пламен Попов - изявени в преговорите и комуникационните умения, и беше интерактивна, с практическа насоченост към увеличаване на продажби, комуникация с клиенти и партньори и обмяна на опит.

Събитието е част от Програмата "Дигитален ноември“, която Община Бургас организира съвместно с DIGIHUB. До края на месеца, предстоят доста интересни събития, които са достъпни през следния линк https://linktr.ee/digital.november.