Предстои 20-то юбилейно специализирано издание на "Пчеломания" в Добрич, което ще се проведе в дните от 23 до 25 март, предаде репортер на "Фокус". Участие са заявили фирми от страната и чужбина, съобщава организаторът "Добрички панаир" АД. 

Директно ще участват фирми от Румъния и Сърбия. Изложбените щандове ще бъдат разположени на закрити и открити площи. "По-голямата част от фирмите, които участват сега, са наши партньори още от първото издание на изложението. Това е един показател за интереса към събитието, за това, че то се превърна в център за обмяна на знания и информация между пчеларите, както и за търговска дейност", посочват от "Добрички панаир". 

На изложението ще бъде представено пчеларско оборудване и инвентар, восъчни основи, богатото видово разнообразие на мед и пчелни продукти, лицензирани майкопроизводители, овощен и лозов материал, семена, разсади и цветя. Посетителите ще имат възможност да видят, договорят и закупят продукти от водещи производители и дистрибутори в бранша.

Изложението ще бъде отворено на 23 и 24 март от 9:00. до 18:00 ч. и на 25 март - от 9:00 до 15:00 ч.

Жулиета НИКОЛОВА