Преди повече от месец с моя колега и приятел Симеон Колев започнахме работа по подкаста "Да подредим града“. Правим го, за да разкажем човешки за работата на Общинския съвет за различни проблеми на града и решенията, които взимаме за справянето с тях. Това пише на страницата си във Facebook председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

"Първият епизод посветихме на програмата ни за ремонт на тротоарите. В следващите обсъждаме новите възможности за защита от домашно насилие като правната клиника за безплатна адвокатска помощ, грижата ни за децата със специални потребности, докъде сме в изграждането на нови спортни обекти, паркингите, правилата за графитите и почистването на фасадите от драсканиците. И много други“, пише още Георгиев.

Председателят на СОС разказва за ученическите си години, когато е участвал в радио предаване:

"Когато бях ученик в гимназията водих радио предаване и да се върна в студиото беше голямо удоволствие. Началото е малко сковано, заради моя милост, но благодарение на Симо се надявам да е поносимо за слушане. Да подредим града. Заедно“, завършва той.

Първия ни епизод можете да чуете, като отворите линка по-долу:

https://youtu.be/33zfrTM-tvo