Това, което ще видите във видеото е строяща се нова детска градина в район "Оборище“, ако не я виждате, значи не гледате достатъчно внимателно или не сте си сложил очилата, през които гледа районния кмет. Това написа в личния си профил във Facebok председателят на СОС Георги Георгиев

Ето какво още добави той: "Преди ден г-н Николай Александров реагира на мое твърдение по БНТ, че не е построил за 4 години нито една нова сграда на детска градина. Публично заяви "Започна изграждането на новата детска градина в район "Оборище“ на мястото на т.нар. "животински пазар“, разположен близо до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. "Данаил Николаев“.

Това, което виждате е започналото строителство. Демократична България управлява голяма
част от София – някои район от 4, а други от 8 години. Резултатите в строителството на детски градини, за което кметовете на райони получават пари след като изберат изпълнител и проектират, е красноречив. За съжаление и в други два големи района на София, управлявани от ДБ, няма нито една построена нова сграда на детска градина за 4 години – това са "Слатина“ и "Красно село“".