Празнично коледно настроение завладя центъра на Пловдив, видя екип на Агенция "Фокус". Една от причините - започналият днес коледен базар "Капана", който ще се проведе в града под тепетата от 16 до 26 декември.

Ето какво казват по този повод организаторите:

"101 изложители ще ви помагат с усмивка на лице да решите сполучливо въпроса "на кого какво да подаря“. Те са приготвили за вас бижута, дрехи, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и напитки, картини, керамични изделия, дърворезби, лампи, свещи, козметика, които са само част от разнообразната палитра творчески артикули подготвени за светлия празник.

Следете представянето на всеки от тях тук и в страницата на Kapana Fest. Така ще си набележите предварително какво и на кого искате да подарите. Ако търсите оригинални, красиви, практични и лични подаръци – нашите изложители са отговора на този въпрос.

Благотворителни каузи, в които да се включите както и колкото ви е възможно ще бъдат част от коледното градче. Всяка помощ е от значение и ни превръща в нечие коледно чудо.

Верни на традицията от рано започнахме подготовката на пищната коледна украса, направена специално за Коледен базар Капана, която придава още светлина, блясък и магия на личната ви коледна приказка. В стремежа да спомогнем истинските елхи да си останат в гората, подготвихме 3 богато украсени изкуствени елхи, 2 км коледни елхови гирлянди с играчки и 2 км коледни лампички. 

Отговорът на въпроса "Съществува ли дядо Коледа?“ зависи от вас. Ние с веселия старец сме готови да ви посрещнем с усмивка и коледно настроение.

Елате на 24 декември с децата и близките си – дядо Коледа и Снежанка ще ви очакват за снимки и са готови да чуят какви подаръци искат най-малките гости на Коледен базар Капана.

Елате и на 25 декември и покажете на вашето дете, че дядо Коледа наистина изпълнява желания. Донесете с вас подаръка, който сте приготвили за хлапето си, дайте го незабелязано на дядо Коледа и той ще му го подари.

Колкото по-рано започне подготовката за празника, толкова по-дълъг и пълен ще е той. Споделете програмата на Коледен базар Капана с приятели. Поканете тези, които си идват специално за празниците; разкажете за събитието на тези, които се чудят дали да дойдат в Пловдив за Коледа. Съберете любимите си хора на любимото си място – Коледен базар Капана. Чакаме ви отсега!".