Коледа е официално след по-малко от 25 дни, а какво по-хубаво от един уютен коледен базар в Пловдив да допринесе към коледния дух през този празничен сезон? Екипът на Агенция "Фокус" направи проучване какви изненади очакват деца и възрастни на Главната скоро.

В дните от 16 до 26 декември пловдивчани и гостите на града ще могат да се насладят на благотворителния базар. Той ще бъде позициониран в центъра на Пловдив, срещу пощата. 

Тази година ще има 101 търговци, от които за всеки един посетител ще има избор от коледни подаръчета за малки и големи, а чак и за четририногите приятели. 

"Те са приготвили за вас бижута, дрехи, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и напитки, картини, керамични изделия, дърворезби, лампи, свещи, козметика, които са само част от разнообразната палитра творчески артикули подготвени за светлия празник," обясниха организаторите на събитието на тяхната Фейсбук страница. 

Едни от участниците тази година ще бъдат фондацията за бездомни животни и център за осиновяване "Спаси Живот - Дари Любов".  

"С благодарност към любезните ни домакини, ето ни и нас – с размахани опашлета!

Отново идват най-прекрасните и топли празници и тази година сме посветили участието си в коледен базар ‚‘Капана‘

На най-специалните обитатели на нашата кучешка къща – възрастните!

Елате да разгледате – прекрасни коледни украшения, топли шалчета за четириногите ви приятели и много, много усмивки!

Очакваме ви с пеперудено нетърпение на щанда си от 16 – 26 Декември!"

Отговорът на въпроса "съществува ли Дядо Коледа?“ - да!

Организаторите и Добрият старец са готови да посрещнат посетителите с усмивка и коледно настроение. Дядо Коледа и Снежанка ще попитат дечица какво си пожелават за коледен подарък и предоставят възможността за снимка с тях, а навръх Коледа родителите ще имат възможноста да дадат купения от тях подарък на Дядо Коледа, който ще го връчи на малчуганите. Гарантирани са много усмивки и радост.