280 абсолвенти от Правно-историческия факултет получиха своите дипломи на официална церемония в Аулата на УК I на Югозападен университет "Неофит Рилски“, съобщиха от Община Благоевград. 

Завършващите студенти бяха поздравени от кмета на Благоевград Методи Байкушев, който им пожела успешна реализация в живота.

“Важно е, когато избирате какво да правите, къде точно да работите и към кой екип да се присъедините, да Ви водят единствено ценностите. 

Когато изберете даден екип, задачата Ви е да станете незаменими и всички да мечтаят да работят с Вас. 

Не подценявайте нито едно усилие, не се пестете. Сега е моментът да се впуснете в живота. Последният ми съвет към Вас е – бъдете смели и правете това, което в момента Ви харесва!

Аз съм уверен във възможностите както на целия преподавателски състав, така и на студентите, че Вие ще докажете, че ПИФ е един от най-добрите факултети в България. Вярвам, че много от Вас ще бъдат на върха на историите на успеха“, каза Методи Байкушев.

На церемонията присъстваха деканът на ПИФ проф. д-р Габриела Белова, областният управител Георги Динев, представители на висшето учебно заведение, на институции и бизнеса, и родители.