Поредният ремонт на знакова сграда приключи в Стамболийски. 210 000 лева бяха инвестирани в отремонтиране на бившето фото, което се намира до ,,Екопарка“ в центъра на града. За финансирането общината е кандидатствала по проект, но поради неблагоприятни условия и с взето решение на Общински съвет, средствата са осигурени от общинския бюджет.

С отпуснатата сума беше извършен ремонт, който обхваща работа вътре и отвън на сградата (сменена дограма, изолация, мазилка, нови подове, окачени тавани, латексово боядисване на стените, нова инсталация, тоалетни, климатици, стълбища, укрепване, чрез изливане на бетонни плочи на мястото на дървения гредоред).

С цялостната реконструкция се осигуриха така необходимите помещения за работа на общинската администрация, като от днес тук бяха настанени отдел ,,Образование“.

,,Тези служители работеха години наред в една стая, поради липса на помещения, даже и по време на Ковид. Винаги съм казвал, че за мен най-важния капитал са хората! Вижте този усмихнат млад екип! Това ми е достатъчно!“ коментира във фейсбук профила си кмета Георги Мараджиев.