Мобилните екипи от ОДМВР-Сливен и служители от РУ-Сливен и този месец ще посетят населените места от областта, съобщиха от полицията

 

Служители на Районно управление-Сливен към ОДМВР провеждат срещи с представители на местната власт и жители в малките населени места на община Сливен по въпроси, свързани със сигурността и обществения ред. На срещите се обсъждат проблеми, важни за съответното населено място. В кратък срок се извършват проверки по всички искания и предложения, касаещи дейността на РУ-Сливен. Всички въпроси, които не са от компетентността на МВР се приемат и се препращат към съответните институции. 

 

На територията на участък "Запад“ срещи ще има в селата Крушаре и Самуилово. На 8 и 13 септември, а на територията на участък "Петолъчка“ в Сотиря, Тополчане и Калояново на 15 септември. 

 Продължават срещите на мобилните екипи и през месец септември.

Служители на ръководни длъжности в отдел "Охранителна полиция" и сектори "Противодействие на криминалната престъпност" и "Противодействие на икономическата престъпност" към ОДМВР-Сливен ще проведат срещите по график в останалите населени места на областта.