"Полицията откри трупа на Ангел Байрактаров на 3 километра от колата. В район, който преди беше претърсван многократно от доброволчески отряди, полицейски и ловджийски кучета и водолази. Трупът е открит на 11-я ден. Към Ангел в същия ден е отправена заплаха за смърт от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, по които не са предприети никакви мерки.

Същото лице преди няколко месеца е нанесло жесток побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи. В случая става въпрос за бездействие на прокуратурата, съчетано с чувство на безнаказаност у похитителя. В цял град се говори, че тази вражда е довела до фаталния край. Разследването по случая продължава и се надявам да възтържествува истината".

Това написа днес в социалната мрежа Фейсбук Настя Байрактарова във връзка с изчезването на баща й Ангел Байрактаров. Припомняме, че първата информация за неговото издирване Агенция "Фокус" публикува на 19 септември - "Издирват мъж, колата му е открита изоставена край Пловдив". Тялото е намерено край Асеновград.