Пловдивчанин сигнализира за още един участък от булевард, където е кошмарно движението заради трайно паркирали коли в най-дясна лента. Става дума за зоната по бул. "Коматевско шосе" между бул. "Александър Стамболийски" и бул. "Никола Вапцаров".

"Редно е сутрин да минава екип на полицията и общината с репатрак и директно да вдига всеки, който не е преместил колата си в срок", предлага пловдичанинът 

"Втора причина за хаоса на по "Коматевско" е несинхронизираните светофари на кръстовищата "Коматевско/Стамболийски" и "Коматевско/Вапцаров" посока Центъра. Като светне първия зелено, а втория червено, колите задръстват разстоянието между Вапцаров и Стамболийски и става пълен блокаж".

"Надявам се да се предприемат мерки -  една проста синхронизация на светофарите не изисква особено усилие", завършва той в своя сигнал до Plovdiv24.bg.

Припомняме, че преди седмица кметът на Пловдив Костадин Димитров разпореди проверка по реконструирания булевард "Хаджи Димитър". И там причината бе паркиране на автомобили в най-дясна лента.