Пиян таксиметров шофьор блъсна друг автомобил в Русе. В следствие на катастрофата младата дама, която е управлявала колата си е получила фрактура на ръката. Това научи "Фокус". 

На 31 юли в 19:12 часа в ОДМВР - Русе е получен сигнал за ПТП възникнало на ул. Филип Станиславов. На място са изпратени служители от пътна полиция, които са установили следната обстановка - при движение в посока от север на юг, на около 40 метра преди кръстовището на ул. Филип Станиславов с ул. Зорница, таксиметров лек автомобил "Киа Сеед", управляван от 67-годишен мъж, е напуснал пътната си лента за движение и е навлязъл в насрещната лява пътна лента, вследствие на което се е ударил челно в движещ се в обратна посока лек автомобил "Нисан Микра" с водач жена на 27 г.

В резултат на инцидента са пострадали двамата шофьори, като жената е получила фрактура на ръка, а мъжът е имал травма на коляното. На 67-годишния водач полицаите са измерили положителна проба за алкохол с техническо средство, което е отчело 1,12 промила. Той е отказал да даде кръв за химическо изследване. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.