Десетки хора дойдоха на предизборната среща с кандидатите на коалиция "БСП за България“ в село Избеглии. Кандидатът за кмет на селото е дългогодишният му кмет Йордан Райчев, който посрещна Петко Чирпанлиев- кандидат за кмет на община Асеновград заедно с кандидатите за съветници д-р Емил Караиванов, Екатерина Гешева, Елена Даракчиева, Гео Караданов, Борис Колев и Величка Кучмова.

Йордан Райчев представи идеите и амбициите си за новия кметски мандат, които включват и основен ремонт на читалищната сграда по одобрен проект, където сцециална зала ще имат младите хора, както и ремонт на старинен параклис извън селото, свързан с много спомени за минали битки и събития.

Към бъдещия кмет на общината Петко Чирпанлиев беше направено предложение към инвестиционната програма да се включи изграждане на 4-километровия участък на пътя за Пловдив, който в Садовска община вече е готов, защото това е най-прекия път за работещите и учащите избеглийци в областния град.

Народният представител Манол Генов, председателят на БСП-Асеновград д-р Емил Караиванов и местният кандидат за общински съветник Борис Колев изразиха своята пълна подкрепа за Петко Чирпанлиев и Йордан Райчев.