Остава в сила временната промяна в организацията на движение на автомобили в Добрич, предаде репортер на Радио "Фокус" - Добрич. Временно е преустановено движението на МПС по улиците "Ген. Иван Колев", "Ален мак", "Цар Освободител", "Ясна поляна" и "Емона". 

По ул. "Ген. Иван Колев“ се извършва цялостен основен ремонт на участъка от бул. "3-ти март“ до улица "Любен Каравелов“. В периода на ремонтни дейности по тази улица няма да работи уличното осветление. То ще бъде възстановено след приключване на ремонта на тротоарите, съобщават от общината. По ул. "Ален Мак“ се извършва основен ремонт. 

Повдигане и залагане на нови дъждоприемни шахти и решетки се извършва по останалите улици в ремонт. От вчера започна основен ремонт на част от ул. "Кап. Димитър Списаревски". Работи се в участъка от ул. "Хан Тервел“ до ул. "Велико Търново“. 

Община град Добрич апелира водачите на МПС да не паркират по уличните платна от 8:00 до 17:00 ч., за да не възпрепятстват ремонтните дейности: "Апелираме към собствениците на автомобили, живеещи и работещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта".

Жулиета НИКОЛОВА