Педофил воайорства в дамските тоалетни на мола във Велико Търново. За скандалния случай сигнализира притеснена жена, която разказва, че е видяла мъжа случайно, докато била с дъщеря си. Постът на Ирина Вътева във Фейсбук събра десетки възмутени коментари и негативни реакции, предаде кореспондент на "Фокус“. В публикацията ѝ, която започва с думите "потресена съм“, тя описва, че е била наблюдавана, а когато се опитала да изгони воайорът, той станал агресивен. Вижте и целия ѝ разказ.

"Бях в мола с дъщеря ми, която е на 12 години. Преди да влезем в киното да гледаме филм, отидохме до тоалетна (естествено в дамската), при което забелязах, че някой ме наблюдава отгоре. Излязохме веднага и извиках хора от персонала на киното, защото нямаше охрана наблизо. Когато взеха да чукат по вратата, от средната тоалетна излезе мъж от ромски произход на възраст около 40-45 години. По това време в тоалетната имаше около 7-8 момиченца на възраст не повече от 16 години и всички бяха ползвали тоалетните. Мъжът стана агресивен, след като го питахме какво прави там и си тръгна веднага.

Подадох жалба в полицията и от там ще изискат видеозаписите, за да установят самоличността на господина. Проблемът е, че щом е нямало физически контакт и реално нищо не е направил на никого, ще мине само с предупреждение. А той ще продължи да обикаля тоалетните и да гледа децата ни...“, обяснява притеснена Ирина.

Голяма част от коментарите под поста ѝ са расистки, но има и хора, които я съветват да има повече доверие в полицията.

Това не е първият подобен случай във Велико Търново. Преди около година майки се оплакаха от подобни воайори из парковете на града, но така и не се стигна до реално задържане.