Броени дни преди Великден Павел баня е украсена за празника, съобщиха за "Фокус" от общината. Тази година в инициативата на кмета Иса Бесоолу се включиха учениците и техните учители от населените места в общината, като безучастни не останаха и кметовете и читалищните дейци. Украсени дръвчета с ръчно изработени великденски мотиви има в почти всяко село. Старателно изписани декоративни зайчета и яйца има, както в населените места, така и в центъра на Павел баня. Кметът Иса Бесоолу благодари на всички, които отделиха от времето си да направят общината по-пъстра и създадат празнично настроение на местните и гостите, дни преди Великден.

Днес градоначалникът подари 150 козунака на пенсионерските клубове в общината, детските ясли и градини, на четирите филиала на Социален патронаж, на Дома за възрастни хора в село Търничени, като, заради ваканцията, почерпката си не успяха да получат само училищата.

Кметът Иса Бесоолу пожелава на всички празнуващи светли великденски празници, които да посрещнат със здраве и хармония в душите и домовете си.

На Великден в Община Павел баня своя имен ден празнуват 69 души.

Рени АТАНАСОВА