Във вторник и сряда, двете средни училища в Павел баня – СУ "Христо Ботев" и Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство тържествено изпратиха тазгодишните си абитуриенти, предаде репортер на "Фокус". Завършващите бяха поздравени от кмета на Общината Иса Бесоолу, който им пожела да са здрави и да следват мечтите си.

"До Вас, не забравяйте, че са били родители, учители и близки! Винаги помнете, но и не забравяйте също, че постигнатото от Вас до тук е благодарение и на Вашия личен стремеж. Затова не се предавайте и в бъдеще пред трудностите, които ще Ви поднесе животът. Приемайте ги като предизвикателства и вярвайте в себе си и възможностите си! Следвайте мечтите си! Мечтайте, за да има какво да ви се сбъдва! Успех!", каза кметът.

Денят беше вълнуващ за всички ученици, но най вече за завършващите средното си образование, изпълнени със своите мечти за утрешния ден. Те бяха заобиколени от приятели и близки. Тази година от СУ "Христо Ботев" завършващите са 16, а от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство абитуриентите са 22-ма.

Рени АТАНАСОВА