"Момчето, което говори с морето“ , както мнозина биха нарекли певеца Панайот Панайотов, ще се върне във своя втори "роден“  град  - Сливен на 28 септември. Панайотов ще представи своята нова концертна програма "Един човек на този свят“ от 19 часа в зала "Сливен“. За публиката са подготвени много изненади и познати, и любими песни. Панайотов ще изпее и  последната си песен "Солена кръв“ от едноименния албум.

Преди събитието пред "Фокус“ Панайотов сподели, че за него Сливен наистина е втори роден град, не само като на човек, но и като на творец и музикант. Той покани всички любители на българската музика на концерта, за да си припомнят заедно златните години на българската естрада. Според него, една от задачите на музиката, освен да създава настроение, е и да възпитава добър вкус. "Нека споделя нещо, което ми припомни един приятел: Днешната култура виси на закачалката на чалгата. Това, мисля, че  обяснява всичко. Не е лошо, но, мисля, трябва да си припомним, че всички сме различни. Не бива да искаме да приличаме на някого. Не можем, защото Създателят ни е създал различни, не бива да подражаваме и да искаме да бъдем като някого другиго. Трябва да  търсим собствените си силни страни, не да бъдем еднакви, не да подражаваме на някого и да си търсим кумири. Всеки трябва да намери своя път и да го следва. “, заяви  певецът.

В плановете на Панайот Панайотов са няколко нови песни, но той не пожела да говори за тях. "Една песен докато не е изпята, не бива да се говори за нея. Ако имам късмет, ще ги чуете“, сподели Панайотов.

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени, както на място в Сливен , така и на сайта на

eventim.