48-годишен е засечен да управлява лек автомобил "Мазда" с 2.47 промила алкохолно съдържание в издишания въздух, съобщават от ОДМВР-Силистра. Той бил спрян за проверка от полицейски служители на 05 май по бул. "Македония" в Силистра и тестван с дрегер. Мъжът е дал кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Водач, шофирал след употреба на алкохол, е засечен от полицейски служители. На 04 май около 02:15 часа 31-годишният мъж управлявал лек автомобил "Ауди" по ул. "Васил Левски" в Дулово и бил спрян за полицейска проверка.

С дрегер били отчетени 2.72 промила алкохолно съдържание в издишания от него въздух. Мъжът е дал кръвна проба, задържан е за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Бързо производство е образувано в РУ-Дулово за шофиране след употреба на алкохол. 51-годишен водач на лек автомобил "Ауди" бил спрян за полицейска проверка на 03 май около 23:20 часа по ул. "Васил Левски" в Дулово. Тестът с дрегер отчел 1.75 промила. Отказал е да даде кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Образувано е бързо производство.