Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ във Варна д-р Лидия Маринова организира приемен ден за граждани на 26 март. Д-р Маринова ще отговаря на въпроси на граждани от 18:00 ч. в офиса на ПП ГЕРБ в район "Младост“, кв. "Трошево“ ул. "Елин Пелин“ № 57 А, съобщиха от политическата формация в морския град.

Д-р Лидия Маринова е член на ПК "Здравеопазване“, "Социални дейности и жилищна политиката“, "Финанси и бюджет“ и на Вр. К. "Структури и общинска администрация“ в Общинския съвет на Варна.

Д-р Маринова е педиатър, с богат опит в местната администрация. Тя е четвърти мандат в Общинския съвет. Два мандата е била заместник-председател на местния парламент и три пъти е оглавявала комисията по социални дейности и жилищна политика. Била е народен представител, както и заместник-кмет на община Варна с ресор здравеопазване и социални дейности.

Член е на Българския лекарски съюз и често участва в национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Д-р Маринова има широки компетенции в сферата на социалните политики и работа по проблемите на децата с увреждания, както и в организацията и управлението на детското и училищното здравеопазване.