Общински съветник от Бургас Иво Баев публикува във Фейсбук ужасяващи снимка. На нея се вижда, че той е с насинено около и е настанен в болница. 

Ето какво пише в социалната мрежа Иво Баев: 

С тази моя снимка нямам намерение нито да плаша децата, нито да разсмивам родителите им. Публикувам я с поучителна цел:

Казват, че е хубаво човек да върви с гордо вдигната глава;

Аз пък казвам, че е хубаво човек от време на време да поглежда и надолу в краката си.

Иначе, нищо особено, спънах се и полетях, но не ми се отвориха крилата и се приземих рязко, с челен удар в едно стъпало, за мое щастие добре заоблено. Ремонтираха ми челния спойлер с майсторска шевица в традиционния стил на котленските килими. Крилата си ще поправя сам с малко тел и чук. Децата ми се радват, че ще имам белег като на Хари Потър…а може би Лорд Волдемор, кой знае.

Жив съм, благодарение на светкавичната реакция, помощ и съпричастност на директор,мед.сестри,преподаватели и родители в у-ще Васил Априлов-всички участвали в спасителната операция по неуспешното ми приземяване, за което с цялото си сърце им благодаря.

Жив съм, благодарение на любовта на жена ми, която винаги е до мен в най-тежките мигове, за което с цялото си сърце й благодаря.

Жив съм, благодарение на бързото пристигане на линейка, която ме откара в УМБАЛ; на бързия прием и професионална грижа на ръководството и екипа на ‘Спешно отделение’; на професионалното майсторство на лекаря от отделение ‘неврохирургия’, който върна челото ми на мястото му; на грижата на лекарския екип, сестри и персонал на същото отделение, за което с цялото си сърце им благодаря.

Послеслов.

Аз от както се помня винаги гледам само напред и никога надолу.

Понякога преди “обръщах се с гняв назад", но вече все по-рядко.

Падал съм и друг път, но се изправям отново и продължавам Напред.

И така ще бъде!

Това ми сочи Светлината по моя Път - само Напред!