Главен експерт Калин Минчев поднесе приятна изненада на служителите в общинската администрация послучай Свети Валентин. Той написа стихотворение, което специално посвети на "всички обичани и обичащи и на всеки, който е изживявал и изживява най-великото чувство“. Романтичната поетична творба е със заглавие "В плен на любовта“. "Всичко истинско с любов се гради – приятелство, семейство, дом и бъднина“, заявява авторът.

Калин Минчев работи от 17 години в Общината, в дирекция "Общинска инфраструктура“. Електроинженер по професия и поет по душа, той не за първи път подарява на администрацията свои празнични строфи.

В ПЛЕН НА ЛЮБОВТА

Обичайте страстно и обичани бъдете,чувството е съвършена панацея.От любовта си искрена сега да дадете,щастливо обладани бъдете от нея. 

Тя е тази що граници и време не признава,стожера огнен бленуващ в сърцето.Надежда вечно носи, сила нам дарява,очи искрящи блестят на лицето.

Всичко истинско с любов се гради,приятелство, семейство, дом и бъднина.Чрез нея сбъдват се безброй мечти,искрицата пламенна във всяка душа. 

Да усетиш искрицата топла в сърцето,тръпката от нежност и в душата.Да видиш в розово сиянието на небето,обич да получиш чиста и свята.

Бъдете пленени от чиста любов,в оковите на обич и на топлина.Щастливи бъдете в живота си нов,силата с вас е сега и страстта.