Съвет по туризъм - Пловдив и Община Пловдив, започват подготовката за таз годишното издание на най-туристическия фестивал "Уикенд в Пловдив". То ще се проведе в разгара на летния сезон - 29, 30 и 31 юли.

“УИКЕНД В ПЛОВДИВ" е фестивал, който обединява културни средища, хотели, ресторанти, търговски обекти, както и множество културни събития, които гостоприемно ще отворят врати и ще дадат възможността на посетителите да се възползва от атрактивни отстъпки и примамливи оферти. "Уикенд в Пловдив" има за цел да представи град Пловдив, като атрактивна туристическа дестинация и чрез преференциални цени и услуги да привлече повече туристи и посетители в града.

Освен всички отстъпки, организаторите подготвят и няколко безплатни активности - концерт на Античен театър Пловдив, безплатно посещение /1 седмица/ във фитнес клуб, както и безплатни туристически обиколки на централна градска част.

За да се възползват желаещите от всичко гореизброено трябва да си закупят "Уикенд в Пловдив" гривна. Тя е своеобразен билет за достъп до всички отстъпки по време на фестивала.

В тази връзка се обръщам към Вас с молба за подкрепа и разгласяване на това прекрасно за Пловдив събитие за да достигне до повече очи и уши.