Община Ловеч стартира организацията на Есенен панаир Ловеч - 2022 г. с богата програма. Събитието е в периода 09-11.09.2022 г. Това съобщиха от Пресцентъра на институцията.

Поканени са за участие в изложението на художествените занаяти майстори-занаятчии. На пл. "Тодор Кирков“ в кв. "Вароша“, на булевард "България“ и в двора на Бившата казарма са отредени места за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци и шатри с маси за консумация.

Община Ловеч отправя покана към майсторите, които са участвали в Пролетния празник "Цветница – 2022“, за участие в Есенния панаир Ловеч-2022 със запазване на местата за пл. "Тодор Кирков“.

Подвижни обекти за търговия с храни и обществено хранене ще има в двора на Бившата казарма. Местата на бул. "България“ ся предназначени за търговия с храни /захарни изделия, плодове, зеленчуци и др./. Търговците е необходимо да представят регистрация за подвижен обект за търговия с храни по чл. 26 от Закона за храните.

Община Ловеч отправя покана и към "Сдружение на собствениците на атракционни съоръжения в България“, за участие в Есенния панаир Ловеч-2022 . Обектите ще бъдат разположени на пл. "Инж. Трифон Трифонов“ до гарата.

Условията и изискванията към участниците в Есенния панаир Ловеч-2022 да се публикуват на интернет страницата на Община Ловеч.

Виж ТУК