Община Кюстендил с признателност към 101- годишната Павлина Василева, предаде репортер на "Фокус“. Ася Димитров – социален работник в Център за интегрирани услуги  към Комплекс за социални услуги, поднесе от името на кмета на Община Кюстендил плакет и поздравителен адрес.

В поздравителния адрес пише: "Приемете моите най- сърдечни поздравления по повод вашия 101- годишен юбилей. Малцина са избраните да преминат през изпитанията и борбите, успехите и радостите на  повече от цял век живот. Да празнуваш 101- години е знак за това, че житейската съдба е била благословена със светлина и че сърцето ви  е призвано да побере повече мъдрост, любов и познание от всеки друг. В деня на вашия юбилей изразявам убеденост, че съдбата подарява такъв шанс на онези, които честно са се трудили, които безрезервно са обичали и са вършили добри дела“.

Кметът Петър Паунов отправя пожелание към 101-годишната Павлина Василева, да бъде благословена с преживените години, бъдете здрава и с все така силен дух. " Нека голямото ви сърце и бистрият ви ум са източник на още дълги радостни години“, се казва в отправения поздрав.

Венцеслав ИЛЧЕВ