Община Казанлък обяви конкурс за заемането на няколко длъжности в новосъздаденото Общинско предприятие за туризъм "Казанлък Арт“, предаде репортер на "Фокус". Обявените позиции са за директор, заместник-директор, главен счетоводител, домакин и експерти по "Стопански дейности“, "Туризъм“, "Маркетинг“ и "Събития и атракции“. Крайният срок за подаване на документи е 28 февруари. 

В състава на новата структура ще бъдат назначени общо 60 души, разпределени в направления "Административни дейности“, "Туризъм, маркетинг, рекламно-информационно обслужване“ и "Събития, атракции, стопански дейности“. Повече подробности относно изискванията и необходимите документи за участие в конкурсите, могат да бъдат намерени на официалната интернет страница на Община Казанлък. 

"Фокус" припомня, че Общинското предприятие по туризъм "Казанлък Арт“ беше учредено след решение на местния Общински съвет от 24 ноември 2021 г. Новата структура ще извършва стопанската дейност на Общината в областта на туризма и ще се занимава като подкрепяща организация с всичко, свързано с този отрасъл.

Рени АТАНАСОВА