Всички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на благотворителната кампания в помощ на осемгодишната Никол. През този месец предстоят фестивалите "Театър, обичам те!", "Сцена на края на града", а в началото на юли "Хасково рок 2024",  които събират многобройна публика, която вярваме, ще подкрепи каузата #ЗаНикол.

През следващата седмица на 11 юни екипът на Аниматор "Таня", сдружение "Подай ръка", Фотостудио VasileviPhotography, DJ Радомир Ламбов Петров и училището на Никол- ОУ "Св. Климент Охридски", организират благотворителна кампания за събиране на средства за лечението на Никол. Началото е в 17:00 часа в Градска градина. Ще има  благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки , игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безплатни професионални снимки и прожекция на българския детски филм "Случаят Кюри".

Национален фолклорен ансамбъл "Българе" също подкрепя каузата #ЗаНикол. На 13 юни от 20,30 часа е големият концерт на "Българе" "Това е България" на к-кс "Спартак". Там също ще бъдат поставени кутии за дарения в подкрепа на лечението на детето. 

Кутии за дарения за малката Никол вече са поставени на информация в сградата на Община Хасково, в центъра за административно обслужване и касовия салон на "Местни данъци и такси".

Десетки търговски обекти и фирми се включиха в благотворителната кауза в подкрепа на семейството на Никол от Хасково.

Всички училища от Хасково се обединиха и деца, родители и учители помогнат за лечението на детето. По време на големия образователен форум "Панорама на професиите" гимназистите също събираха дарения, които ще предоставят на семейството на детето.

 Благотворителен футболен турнир организират и жителите на село Конуш. Той ще се проведе на 29 юни, по време на традиционния събор.

Община Хасково съдейства и подкрепя всички благотворителни граждански акции, които обединяват хората с добри сърца от града ни, за да помогнем заедно да се върне усмивката на лицето на малкото момиченце.

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:  

ЦКБ АД

IBAN BG92CECB979010D3860400

Ирина Иванова Георгиева

BIC CECBBGSF

"Дарение за Никол"