Млад експерт започва работа в Областна администрация - Кюстендил по “Старт на кариерата", съобщиха от областната управа в града под "Хисарлъка“.  Ново попълнение в екипа на Областна администрация - Кюстендил има по Националната програма “Старт на кариерата". Елизабет Стоичкова е от град Кюстендил и е на 28 години. Завършила е специалност “Публична администрация" в УНСС. Тя започва работа като младши експерт в Дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". 

“Радвам се, че бях одобрена и ще имам възможност да работа по специалността си. Надявам се опитът, който натрупат тук, да ми бъде полезен в бъдещата професионална реализация", сподели Стоичкова. 

В първия си работен ден в администрацията тя бе посрещната от областния управител инж. Александър Пандурски и неговия заместник Валентина Караганова. Двамата я поздравиха за новото начало и й пожелаха успех в избраното поприще. “За нас е удоволствие, че ще можем да разчитаме в работния процес на млад и деен човек. В екипа тук има сплотеност, отговорност и колегиалност. Ще срещнете подкрепа и разбиране от страна на колегите си“, увери областният управител инж. Пандурски. 

Досега Елизабет е работила в сферата на телекомуникациите и търговията. Договорът й с ОА - Кюстендил по програмата “Старт на кариерата" е за срок от 1 година.