Областна администрация Стара Загора се включи в инициативата "Мениджър за един ден“ 2023 на Джуниър Ачийвмънт България, предаде репортер на "Фокус". Заедно с много други държавни и местни институции, организации и компании, тя ще участва в 21-вото й издание.

Желаещите да участват млади хора – ученици и студенти, могат да кандидатстват за "Областен управител на област Стара Загора“ и за двама "Зам. областни управители на област Стара Загора“.

Областният управител Иван Чолаков и зам. областните управители Петър Бояджиев и Стоян Стоянов ще ги посрещнат на 27 април в кабинетите си и за един ден те ще имат възможност да работят заедно с тях.

Основната задача на младия областен управител и на двамата му заместници ще е да се запознаят с функциите и отговорностите, с които са натоварени тези длъжности съгласно нормативната уредба.

Тези, които искат да станат част от екипа на Областна администрация, макар и само за един ден, могат да изпратят своята автобиография и кратко мотивационно писмо, в което да отговорят на следните въпроси:

Какви са Вашите интереси? (отговор в едно изречение);

Защо искате да участвате в изданието "Мениджър за един ден“? (отговор в едно изречение);

Какви умения трябва да притежава един областен управител според Вас и защо? (отговор в 2-3 изречения);

Посочете кои според Вас са предизвикателствата пред област Стара Загора и кои са главните приоритети, по които трябва да се работи, за да се развива областта успешно? (максимум 5-6 изречения).

За нас ще бъде удоволствие да посрещнем младите областен и зам. областни управители в Областна администрация Стара Загора.

"Ако искаш да станеш част от нашия екип, кандидатствай до 31 март 2023 г. Ще се свържем до 12.04.2023 г. с избраните трима кандидати. Как да кандидатствате за инициативата "Мениджър за един ден“,  можете да разберете на следния линк: https://mfd.jabulgaria.org/job/oblasten-upravitel-i-zam-oblastni-upraviteli/", споделиха организаторите.

Рени АТАНАСОВА