Екипът на Областен информационен център (ОИЦ) – Добрич ще проведе информационна среща "Новите програми на България, съфинансирани от ЕС за програмен период 2021-2027 г.“, съобщават от офиса на центъра в добруджанския град. Събитието ще се проведе на 30 ноември (сряда), от 9:30 ч. в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет.2 на Община град Добрич, и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич, на следния линк:

https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/ .

Участието в информационната среща е безплатно. Необходима е предварителна  регистрация чрез регистрационната форма на следния линк:  https://forms.gle/X8mSiu2i6xstbbnw7 . Ако възникне проблем с линка за регистрация, трябва да се копира хипервръзката от документа и да се постави в браузъра.

Информационното събитие е насочено към потенциални и настоящи  бенефициенти по програмите, местните власти, академичната общност, образователни организации, представители на бизнеса, неправителствения сектор, младежи, медии, широка общественост и др.

На срещата ще бъдат представени приоритетите на програмите, съфинансирани  със средства от Европейските фондове за споделено управление за периода 2021-2027 г., условията за финансиране, съпоставка с предходния програмен период, както и националната законодателна рамка за новия програмен период.