132 делегати от всички икономически направления в Пловдив и региона участваха в ХI редовна отчетно-изборна конференция на Синдикален регионален съюз "Подкрепа" - Пловдив вчера.

Гости на събитието бяха президентът на КТ "Подкрепа" инж. Димитър Манолов, почетният президент КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев, икономическият експерт Ваня Григорова, кметът на Пловдив Здравко Димитров, председателят на КНСБ - Пловдив Боян Бойкински, директорът на ИТ-Пловдив инж. Атанас Чернаев, предаде репортер на "Фокус".

"Няма черен и неблагодарен труд, всеки труд е благословен. Всеки човек е длъжен да усъвършенства своите способности, да ги утвърждава, за да може да се развива като личност, да бъде полезен за себе си и за обществото" - каза в обръщението си свещеникът, който отслужи водосвет в началото на конференцията.

Председателят на регионалната синдикална организация Атанас Кръстев направи отчет за дейността и финансите за изминалия мандат. Акценти в доклада са дейността по време на епидемичната обстановка от ковид, трудовата заетост и условията на труд, кариерното развитие, трудово-правните отношения основно в частта на доходите и заплатите в период на висока инфлация и галопиращи цени.