От ОДМВР-Перник съобщават, че четирима са задържани за домашно насилие

На 31 май около 16:30 ч. бил подаден сигнал от 69-годишна жителка гр. Трън, че 70-годишният й съпруг й е нанесъл побой. Полицейски служители посетели адреса и установили, че жената е с наранявания в областта на шията, гърдите и синини по ръцете, причинени от съпругът й в условията на домашно насилие. Медицински екип от местната болница извършил преглед на жената, а служителите на реда задържали мъжа за до 24 часа.

Отново на 31 май около час и половина преди полунощ, служители от Второ РУ реагирали на две оплаквания за домашно насилие. 32 и 49-годишни перничанки сигнализира, че им е нанесен побой съответно от 43 и 55-годишни мъже с които живеели на семейни начала. Полицаите задържали мъжете за до 24 ч. с полицейски заповеди и действията по разследванията продължават.

Отново с травми, причинени от домашно насилие била приета в МБАЛ "Р. Ангелова" 25-годишна перничанка. Жената била с фрактура на носни костици, причинена й от 27-годише мъж от областния град, който бил задържан за до 24 часа по Закона за МВР.

Материалите по случаите ще бъдат докладвани в Районна прокуратура – Перник и работата продължава.