В момента Окръжен съд Пловдив гледа мерките за малтретирането на 5-годишното дете, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Адвокатката на майката Стела Алексиева - Росица Драгинова заяви в съдебната зала следното:

Липсват доказателства, че в съучастие с Петър Чернев е причинила телесна повреда на сина си. Съседка от горния апартамент е чувала викове и крясъци на Петър и детски викове, но не е чула гласа на Стела.

Какви женски хитринки е приложила? Тя има едно пътуване от Германия към България, в депресивен период е била след двойната смърт на баща й и дядо й. Бабата Виолета Димитрова е виждала дъщеря си разтреперена след разговор с Петър на рождения й ден.

През март е било делото за развода, мъжът й не е казал една лоша дума, пиела по 1,5-2 литра бира след смъртта на баща и дядо, и след като детето заспи. Разказва подробно какво е направила за защита на детето.

Грешката й е, че е останала в дома на Петър. Бившата му жена казва, че е била заплашвана, наричал собствената си дъщеря "малка ку*ва". На 9.01. Стела казала на майка си: "Ще се върнем този път завинаги".

Работила е допреди няколко месеца, била е принудена от Чернев да напусне работа. Има медицинско, че е била мартретирана, заплашвал я, че ще й вземе детето".