Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на Стамболийски от 02 юни. Прожекцията ще е с начален час 21.30 часа. За откриването специален гост ще бъде Георги Мамалев, а филмът който ще се излъчва е "Оркестър без име". Програмата това лято, ще е изключително разнообразна и ще бъде достъпна за всички групи. Всяка седмица ще се излъчват разнообразен жанр филми.

В профила си Мараджиев написа, че желанието на някои хора да гледат безплатно филма "Момчето си отива", няма да се сбъдне и сподели:

"Изчегъртването продължава! Сериал от БГ Политико-Синема, заснет със специалното участие на община Стамболийски, кмета Георги Мараджиев и заместник-кмета Теодора Денева.

Но няма да се сбъдне желанието на някои хора да гледат безплатно филма "Момчето си отива"! Момчето не си отива, а напротив-остава! За този филм не съм платил авторски права!“

Кметът припомни и за песента към филма "Оркестър без име" и допълни:

"Страхотната песен - Оставаме! Да! Оставаме! Заради всички тези хора, които ни вярват и са готови на всичко за да гледаме заедно още четири години, как мечтите на цели поколения се сбъдват!"