Тази година бургаският Никулден ще продължи с втори концерт на 7 декември, съобщиха от Община Бургас.

"След 2 години без декемврийски празненства заради вируса К-19, екипът на Община Бургас с голямо желание организира предстоящия Никулден. Защото знае, че за да съществува общност и дух, хората на един град трябва да имат своите моменти, в които да са заедно. И така, тази година бургазлии ще имат възможността да се насладят не на един, а на цели два никулденски концерта", посочват от пресцентъра.

Единият концерт ще е на оригиналната дата 6 декември, когато ще бъде включено и осветлението на празничната елха. Вторият ще е на 7 декември. Мястото и началният час са едни и същи – пл. "Тройката“, от 17.30 часа.

Поканените артисти, които ще видим на сцената, са много на брой и любими на различни поколения българи. Така че ще има по нещо за всеки.

Програма: 

6 декември

17:30 часа

Площад "Тройката“

Празничен Никулденски концерт и включване светлините на коледната елха

С участието на: Братя Аргирови, бургаската рок група FOUR, Мариана Добрева и Михаела Михайлова от бургаската група "Силует“, бургаският световноизвестен вокален ансамбъл "Фортисимо“, бургаският Джейсън Момоа – Калоян Николов, който прави фурор и е финалист в тазгодишното издание на "Гласът на България“, Бургаският духов оркестър, Хор "Милка Стоева“, Стоян Памуков и DJ Pancho

Водещ: познатата ни от малкия екран Гергана Стоянова, също родена в Бургас

7 декември

17:30 часа

Площад "Тройката“

Никулденски концерт – 2-ра част

С участието на "Трамвай №5“ – неостаряващият Петко Петков с красивите си момичета

И "Дийп Зоун Проджект“

За финал на тази вечер Диан Соло ще представи и собствен диджейски сет за най-младите